Edegårds Nöjesproduktion

Blekinge län

Information

Enskild firma finns det flera av i Karlskrona och Edegårds Nöjesproduktion är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Edegårds Nöjesproduktion är ett av dem. Statusen för Edegårds Nöjesproduktion är att Bolaget är aktivt.

Edegårds Nöjesproduktion är ett Enskild firma och skapades 1986-12-30. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Karlskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Edegårds Nöjesproduktion ska trivas.

Edegårds Nöjesproduktion är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Karlskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Nöjesarrangemang. Uthyrning av ljud och ljus. Parti och detalj- handel med teknisk utrustning. Import av teknisk utrustning. Tillverkning och konstruktion av teknisk utrustning. Teknisk och ekonomisk konsultverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Edegårds Nöjesproduktion är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Edegårds Nöjesproduktion och det finns flera verksamheter som är det idag i Karlskrona.

Vill man komma i kontakt med Edegårds Nöjesproduktion så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0455-43333.

.

De som är på något sätt har med Edegårds Nöjesproduktion är Edegård, Mats Robert Ingemar som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Edegårds Nöjesproduktion har 640531-XXXX som sitt organisationsnummer.