Feriefarmen

Blekinge län

Information

Feriefarmen hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Karlskrona som är den kommunen där Feriefarmen finns. I Karlskrona så finns det många olika Enskild firma och i Blekinge län så finns det ännu fler Enskild firma. Feriefarmen tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. Feriefarmen har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Feriefarmen så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Karlskrona arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Feriefarmen har idag 700317-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Feriefarmen

Genom företagets internetsajt hittas kunder till stuguthyrare och lantgårdar som bedriver bed-&-breakfast-verksamhet. företaget tar betalt från stuguthyrarna och lantgårdarna för denna service. företaget bedriver också biodling och säljer böcker.

I Feriefarmen så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Per Örjan som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,Bosatt i land utanför EES, Svensson, Josef Lennart som är född 1943 och har titeln Föreståndare, .