E.A. Johanssons Svetsnings & Rörledningsverkstad Handelsbolag

Blekinge län

Information

I Karlskrona finns det ett Handelsbolag som heter E.A. Johanssons Svetsnings & Rörledningsverkstad Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar E.A. Johanssons Svetsnings & Rörledningsverkstad Handelsbolag i Blekinge län. Karlskrona är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

E.A. Johanssons Svetsnings & Rörledningsverkstad Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Blekinge län.

Sedan 1980-01-02 så har E.A. Johanssons Svetsnings & Rörledningsverkstad Handelsbolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är E.A. Johanssons Svetsnings & Rörledningsverkstad Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Karlskrona.

Vill man komma i kontakt med E.A. Johanssons Svetsnings & Rörledningsverkstad Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Alv. 7, 371 48, Karlskrona. Vi ni istället prata med E.A. Johanssons Svetsnings & Rörledningsverkstad Handelsbolag så kan ni göra det på 0455-20015.

Tillverkning och reparation av maskindetaljer med mera. Svetsnings- och smidesarbeten och mekaniska arbeten.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Johansson, Eva Ing-Marie som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Johansson, Torsten Arnold som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .

; Firman tecknas av Johansson, Torsten Arnold ensam. .

E.A. Johanssons Svetsnings & Rörledningsverkstad Handelsbolag har 916427-8773 som sitt organisationsnummer.