Handelsbolaget Lyckeby Värdshus

Blekinge län

Information

916429-2162 är organisationsnummer för bolaget Handelsbolaget Lyckeby Värdshus. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Lyckeby Värdshus är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Karlskrona som är den kommunen som Handelsbolaget Lyckeby Värdshus finns i.

Handelsbolaget Lyckeby Värdshus har varit registrerat sedan 1985-07-30 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Lyckeby Värdshus så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Handelsbolaget Lyckeby Värdshus är och det finns flera bolag i Karlskrona som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Lyckeby Värdshus är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Lyckeby Värdshus så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Hotell, restaurang, kiosk, gatukök, nöjesverksamhet och därmed förenlig verksamhet samt handel med värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Lyckeby Värdshus och det är Carlsson, Bengt Erik som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Persson, Per Stefan som är född 1948 och har titeln Bolagsman,