Teknotelje Torkel Bennerstedt Handelsbolag

Blekinge län

Information

Teknotelje Torkel Bennerstedt Handelsbolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Karlskrona som är den kommunen där Teknotelje Torkel Bennerstedt Handelsbolag finns. I Karlskrona så finns det många olika Handelsbolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Handelsbolag. Teknotelje Torkel Bennerstedt Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Teknotelje Torkel Bennerstedt Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Teknotelje Torkel Bennerstedt Handelsbolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Teknotelje Torkel Bennerstedt Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till VATTENVERKSVÄGEN 14, 370 42, Torhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8226222.

Karlskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Teknotelje Torkel Bennerstedt Handelsbolag har idag 969601-2054 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Teknotelje Torkel Bennerstedt Handelsbolag

Teknik- och strålskyddskonsult.

I Teknotelje Torkel Bennerstedt Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bennerstedt, Nils Otto Torkel som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Lindell, Bennerstedt,Lena Margareta som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .