Thörngrens Blom och Trädvård Handelsbolag

Blekinge län

Information

969621-8438 är organisationsnummer för bolaget Thörngrens Blom och Trädvård Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thörngrens Blom och Trädvård Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Karlskrona som är den kommunen som Thörngrens Blom och Trädvård Handelsbolag finns i.

Thörngrens Blom och Trädvård Handelsbolag har varit registrerat sedan 1995-12-12 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thörngrens Blom och Trädvård Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Thörngrens Blom och Trädvård Handelsbolag är och det finns flera bolag i Karlskrona som också är .

Firmatecknare för Thörngrens Blom och Trädvård Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Thörngrens Blom och Trädvård Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0455-40036 eller genom brev på följande adress:
Inglatorpsv. 15, 371 92, Karlskrona

Trädgårdsverksamhet, markarbete och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Thörngrens Blom och Trädvård Handelsbolag och det är Törngren, Karin Annika Elisabeth som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Törngren, Sven Jonas Bertil som är född 1945 och har titeln Bolagsman,