Pasta NO 1 Karlskrona Handelsbolag

Blekinge län

Information

969696-4478 är organisationsnummer för företaget Pasta NO 1 Karlskrona Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pasta NO 1 Karlskrona Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Karlskrona som är den kommunen som Pasta NO 1 Karlskrona Handelsbolag finns i.

Pasta NO 1 Karlskrona Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-10-01 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Pasta NO 1 Karlskrona Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Pasta NO 1 Karlskrona Handelsbolag är och det finns flera bolag i Karlskrona som också är .

Firmatecknare för Pasta NO 1 Karlskrona Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -Magami, Bennie Behnam

Vill ni komma i kontakt med Pasta NO 1 Karlskrona Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0455-26363 eller genom brev på följande adress:
Häradsv. 7, 371 60, Lyckeby

Bedriva försäljning av pasta och dryck för avhämntning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pasta NO 1 Karlskrona Handelsbolag och det är Magami, Bennie Behnam som är född 1980 och har titeln Bolagsman,