Funkis-Konst, Hans Sernhed

Blekinge län

Information

370217-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Funkis-Konst, Hans Sernhed. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Funkis-Konst, Hans Sernhed är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Karlskrona som är den kommunen som Funkis-Konst, Hans Sernhed finns i.

Funkis-Konst, Hans Sernhed har varit registrerat sedan 1971-02-26 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Funkis-Konst, Hans Sernhed så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Funkis-Konst, Hans Sernhed är och det finns flera verksamheter i Karlskrona som också är .

Firmatecknare för Funkis-Konst, Hans Sernhed är följande:

Vill ni komma i kontakt med Funkis-Konst, Hans Sernhed så kan ni göra det på telefon genom 0455-14000 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av konst.

Det finns olika personer som har en koppling med Funkis-Konst, Hans Sernhed och det är Sernhed, Hans Ingvar som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,