Rolands Reklam, Roland Alexandersson

Blekinge län

Information

Enskild firma finns det flera av i Karlskrona och Rolands Reklam, Roland Alexandersson är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Rolands Reklam, Roland Alexandersson är ett av dem. Statusen för Rolands Reklam, Roland Alexandersson är att Bolaget är aktivt.

Rolands Reklam, Roland Alexandersson är ett Enskild firma och skapades 1973-08-06. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Karlskrona där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rolands Reklam, Roland Alexandersson ska trivas.

Rolands Reklam, Roland Alexandersson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Karlskrona så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Affischering och reklam.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rolands Reklam, Roland Alexandersson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1975-01-01.

Idag är Rolands Reklam, Roland Alexandersson och det finns flera bolag som är det idag i Karlskrona.

Vill man komma i kontakt med Rolands Reklam, Roland Alexandersson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0455-50981.

.

De som är på något sätt har med Rolands Reklam, Roland Alexandersson är Alexandersson, Stig Roland som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Rolands Reklam, Roland Alexandersson har 381222-XXXX som sitt organisationsnummer.