Nättraby El-service

Blekinge län

Information

410208-XXXX är organisationsnummer för företaget Nättraby El-service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nättraby El-service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Karlskrona som är den kommunen som Nättraby El-service finns i.

Nättraby El-service har varit registrerat sedan 1977-07-07 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nättraby El-service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Nättraby El-service är och det finns flera bolag i Karlskrona som också är .

Firmatecknare för Nättraby El-service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nättraby El-service så kan ni göra det på telefon genom 0455-47529 eller genom brev på följande adress:

Elektriska installations- och reparationsarbeten samt projektering och försäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Nättraby El-service och det är Algotsson, Sven-Erik Lennart som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,