BLEKINGE REKLAMBYRÅ

Blekinge län

Information

430510-XXXX är organisationsnummer för företaget BLEKINGE REKLAMBYRÅ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BLEKINGE REKLAMBYRÅ är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Karlskrona som är den kommunen som BLEKINGE REKLAMBYRÅ finns i.

BLEKINGE REKLAMBYRÅ har varit registrerat sedan 1983-02-25 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BLEKINGE REKLAMBYRÅ så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

BLEKINGE REKLAMBYRÅ är och det finns flera bolag i Karlskrona som också är .

Firmatecknare för BLEKINGE REKLAMBYRÅ är följande:

Vill ni komma i kontakt med BLEKINGE REKLAMBYRÅ så kan ni göra det på telefon genom 0455-15895 eller genom brev på följande adress:

Reklambyrå.

Det finns olika personer som har en koppling med BLEKINGE REKLAMBYRÅ och det är Jahnsson, Åke Esbjörn som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,