Projekt och Affärsutveckling (PoA), B Pihlqvist

Blekinge län

Information

Projekt och Affärsutveckling (PoA), B Pihlqvist är ett företag som finns i Karlskrona. I Projekt och Affärsutveckling (PoA), B Pihlqvist finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pilqvist, Börje Axel Lennart som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Projekt och Affärsutveckling (PoA), B Pihlqvist så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Projekt och Affärsutveckling (PoA), B Pihlqvist på telefon 0476-16815.

Konsult-, utbildnings- och informationsuppdrag inom projekt- och företagsledning samt affärsutveckling.

Idag är Projekt och Affärsutveckling (PoA), B Pihlqvist av bolagstypen Enskild firma.

Projekt och Affärsutveckling (PoA), B Pihlqvist är ett av många företag som finns i Blekinge län och Karlskrona arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Projekt och Affärsutveckling (PoA), B Pihlqvist innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Projekt och Affärsutveckling (PoA), B Pihlqvist är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Projekt och Affärsutveckling (PoA), B Pihlqvist så är det följande:

Projekt och Affärsutveckling (PoA), B Pihlqvist har 451129-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.