Göran Johanssons Herrfrisering

Blekinge län

Information

Göran Johanssons Herrfrisering hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Karlskrona som är den kommunen där Göran Johanssons Herrfrisering finns. I Karlskrona så finns det många olika Enskild firma och i Blekinge län så finns det ännu fler Enskild firma. Göran Johanssons Herrfrisering tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Göran Johanssons Herrfrisering har haft sedan 1994-01-01. Göran Johanssons Herrfrisering har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Göran Johanssons Herrfrisering så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0455-50995.

Karlskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Göran Johanssons Herrfrisering har idag 460723-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Göran Johanssons Herrfrisering

Herrfrisering.

I Göran Johanssons Herrfrisering så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Göran Roland som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .