Mini-Salongen, Lena Ysén

Blekinge län

Information

Enskild firma finns det flera av i Karlskrona och Mini-Salongen, Lena Ysén är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mini-Salongen, Lena Ysén är ett av dem. Statusen för Mini-Salongen, Lena Ysén är att Bolaget är aktivt.

Mini-Salongen, Lena Ysén är ett Enskild firma och skapades 1971-07-23. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Karlskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mini-Salongen, Lena Ysén ska trivas.

Mini-Salongen, Lena Ysén är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Karlskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Damfrisering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mini-Salongen, Lena Ysén är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Mini-Salongen, Lena Ysén och det finns flera verksamheter som är det idag i Karlskrona.

Vill man komma i kontakt med Mini-Salongen, Lena Ysén så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0455-16565.

.

De som är på något sätt har med Mini-Salongen, Lena Ysén är Ysén, Lena Gunvor Agneta som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mini-Salongen, Lena Ysén har 461222-XXXX som sitt organisationsnummer.