RD Trivselbridge

Blekinge län

Information

Enskild firma finns det flera av i Karlskrona och RD Trivselbridge är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och RD Trivselbridge är ett av dem. Statusen för RD Trivselbridge är att Bolaget är aktivt.

RD Trivselbridge är ett Enskild firma och skapades 2003-02-14. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Karlskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som RD Trivselbridge ska trivas.

RD Trivselbridge är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-13. I Karlskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bridge (resor, spel, utbildning). Försäljning av hobbyartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RD Trivselbridge är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-13.

Idag är RD Trivselbridge och det finns flera verksamheter som är det idag i Karlskrona.

Vill man komma i kontakt med RD Trivselbridge så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0455-15522.

.

De som är på något sätt har med RD Trivselbridge är Engdahl, Claes-Göran som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

RD Trivselbridge har 471018-XXXX som sitt organisationsnummer.