Hälsa & Harmoni - Eva Colliander

Blekinge län

Information

520522-XXXX är organisationsnummer för företaget Hälsa & Harmoni - Eva Colliander. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hälsa & Harmoni - Eva Colliander är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Karlskrona som är den kommunen som Hälsa & Harmoni - Eva Colliander finns i.

Hälsa & Harmoni - Eva Colliander har varit registrerat sedan 1999-03-31 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hälsa & Harmoni - Eva Colliander så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Hälsa & Harmoni - Eva Colliander är och det finns flera bolag i Karlskrona som också är .

Firmatecknare för Hälsa & Harmoni - Eva Colliander är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hälsa & Harmoni - Eva Colliander så kan ni göra det på telefon genom 070-8280888 eller genom brev på följande adress:

Massageterapi, friskvårdsterapi, föreläsningar och därmed förenlig verksamhet samt försäljning av produkter som har anknytning till verksamheten.

Det finns olika personer som har en koppling med Hälsa & Harmoni - Eva Colliander och det är Colliander, Eva Ann-Sofie som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,