InfoSäk Karlskrona - Din utvecklingspartner inom informationssäkerhet

Blekinge län

Information

InfoSäk Karlskrona - Din utvecklingspartner inom informationssäkerhet är en verksamhet som finns i Karlskrona. I InfoSäk Karlskrona - Din utvecklingspartner inom informationssäkerhet finns det lite olika personer som är förknippade och det är Birge, Pia Christina som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med InfoSäk Karlskrona - Din utvecklingspartner inom informationssäkerhet så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå InfoSäk Karlskrona - Din utvecklingspartner inom informationssäkerhet på telefon .

Informationsteknik och beteendevetenskap. Konsult inom datavetenskap, informationssäkerhet.

Idag är InfoSäk Karlskrona - Din utvecklingspartner inom informationssäkerhet av bolagstypen Enskild firma.

InfoSäk Karlskrona - Din utvecklingspartner inom informationssäkerhet är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Karlskrona arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

InfoSäk Karlskrona - Din utvecklingspartner inom informationssäkerhet innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-11-18 och InfoSäk Karlskrona - Din utvecklingspartner inom informationssäkerhet är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-12-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för InfoSäk Karlskrona - Din utvecklingspartner inom informationssäkerhet så är det följande:

InfoSäk Karlskrona - Din utvecklingspartner inom informationssäkerhet har 550620-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.