Rex Express och Åkeri i Karlskrona Aktiebolag

Blekinge län

Information

Rex Express och Åkeri i Karlskrona Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Karlskrona som är den kommunen där Rex Express och Åkeri i Karlskrona Aktiebolag finns. I Karlskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rex Express och Åkeri i Karlskrona Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Rex Express och Åkeri i Karlskrona Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Rex Express och Åkeri i Karlskrona Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gullbernav. 19, 371 47, Karlskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0455-28480.

Karlskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Rex Express och Åkeri i Karlskrona Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Rex Express och Åkeri i Karlskrona Aktiebolag har idag 556059-9820 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Rex Express och Åkeri i Karlskrona Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är att driva express- och åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

I Rex Express och Åkeri i Karlskrona Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Bo Stellan som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Mikael som är född 1961 och har titeln Suppleant, Savetun, Stefan Birger som är född 1956 och har titeln Revisor, BL Revision AB som är född och har titeln Revisor, .