Rödeby Handel och Förvaltningsaktiebolag

Blekinge län

Information

556198-7412 är organisationsnummer för bolaget Rödeby Handel och Förvaltningsaktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rödeby Handel och Förvaltningsaktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Karlskrona som är den kommunen som Rödeby Handel och Förvaltningsaktiebolag finns i.

Rödeby Handel och Förvaltningsaktiebolag har varit registrerat sedan 1978-12-21 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rödeby Handel och Förvaltningsaktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Rödeby Handel och Förvaltningsaktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Karlskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rödeby Handel och Förvaltningsaktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Ulf Essen Greger -Nordin, Ann-Christine Elisabeth

Vill ni komma i kontakt med Rödeby Handel och Förvaltningsaktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0455-48110 eller genom brev på följande adress:
Blomv. 3, 370 30, Rödeby

Bolaget skall bedriva byggverksamhet, värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rödeby Handel och Förvaltningsaktiebolag och det är Andersson, Ulf Essen Greger som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nordin, Ann-Christine Elisabeth som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Birgitta Elisabet som är född 1940 och har titeln Suppleant, Bremström, Lars Niclas som är född 1964 och har titeln Revisor, Olsson, Kristian Rutger Edvin som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor