Nivå i Karlskrona AB (Nivå Bar och Stekhus)

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Nivå i Karlskrona AB (Nivå Bar och Stekhus). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Karlskrona här finns det många olika Aktiebolag. Nivå i Karlskrona AB (Nivå Bar och Stekhus) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Karlskrona jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Blekinge län gör att bolag trivs där.

Nivå i Karlskrona AB (Nivå Bar och Stekhus) är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556216-0050.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0455-10371 alternativt besöka eller skicka post till Nivå i Karlskrona AB (Nivå Bar och Stekhus) på följande adress N. Kungsg. 1, 371 33, Karlskrona.

Nivå i Karlskrona AB (Nivå Bar och Stekhus) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1988-01-01.

I Nivå i Karlskrona AB (Nivå Bar och Stekhus) så sitter följande personer i styrelsen: Lagman, Mikael Glenn Deleney som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Lagman, Anna Liselott som är född 1972 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet är att bedriva restaurangverksamhet, äga och förvalta aktier och andra värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.