Advokatfirman Werner Aktiebolag

Blekinge län

Information

Advokatfirman Werner Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Karlskrona som är den kommunen där Advokatfirman Werner Aktiebolag finns. I Karlskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Advokatfirman Werner Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Advokatfirman Werner Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Advokatfirman Werner Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Advokatfirman Werner Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Smedjeg. 2, 371 33, Karlskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0455-82490.

Karlskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Advokatfirman Werner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Advokatfirman Werner Aktiebolag har idag 556248-1902 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Advokatfirman Werner Aktiebolag

Bolaget skall uteslutande under förutsättning av medgivande av Sveriges advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.

I Advokatfirman Werner Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Werner, Lars Alfred Stig som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Svahn, Per Olof Niklas som är född 1967 och har titeln Suppleant, Eklund, Kaj Harald som är född 1949 och har titeln Revisor, Kullman, Ingvar Carl-Axel som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .