Iduna Magazinet Aktiebolag

Blekinge län

Information

Iduna Magazinet Aktiebolag är ett företag som finns i Karlskrona. I Iduna Magazinet Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ivarsson, Jennie Anna Cecilia som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Hillborg, Britta Ingegerd som är född 1937 och har titeln Suppleant, Holgersson, Sture Anders Roland som är född 1937 och har titeln Revisor, Holgersson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Iduna Magazinet Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Iduna Magazinet Aktiebolag på telefon 0455-12827.

Bolaget skall idka butiksförsäljning i detaljistledet av hemtextilier, garn samt konfektion och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Iduna Magazinet Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Iduna Magazinet Aktiebolag är ett av många företag som finns i Blekinge län och Karlskrona arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Iduna Magazinet Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Iduna Magazinet Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Iduna Magazinet Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Iduna Magazinet Aktiebolag har 556449-8672 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.