El- och Telekonsult i Blekinge Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Karlskrona finns det ett Aktiebolag som heter El- och Telekonsult i Blekinge Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar El- och Telekonsult i Blekinge Aktiebolag i Blekinge län. Karlskrona är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

El- och Telekonsult i Blekinge Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Blekinge län.

Sedan 1992-11-06 så har El- och Telekonsult i Blekinge Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är El- och Telekonsult i Blekinge Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Karlskrona.

Vill man komma i kontakt med El- och Telekonsult i Blekinge Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ronnebyg. 16, 371 32, Karlskrona. Vi ni istället prata med El- och Telekonsult i Blekinge Aktiebolag så kan ni göra det på 0455-19045.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom el- och teleområdet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Turesson, Frey Valdemar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Turesson, Laueren Ann-Kristin som är född 1945 och har titeln Suppleant, Carlström, Mats Lennart som är född 1957 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

El- och Telekonsult i Blekinge Aktiebolag har 556455-7147 som sitt organisationsnummer.