Karlskrona Porslinsfabrik AB

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva handel med porslin, antikviteter, veteranbilar och dito motorcyklar, arrangera utställningar och offentliga museivisningar av porslin, antikviteter, veteranbilar och dito motorcyklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Karlskrona Porslinsfabrik AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Karlskrona så är Karlskrona Porslinsfabrik AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Karlskrona arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Karlskrona och i Blekinge län. Redan 1993-06-21 så skapades Karlskrona Porslinsfabrik AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Karlskrona Porslinsfabrik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556468-0808 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Karlskrona.

Just nu är Karlskrona Porslinsfabrik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Karlskrona Porslinsfabrik AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sjöberg, Evy Margareta -Sjöberg, Stig Lennart

Följande personer är på något sätt aktiva inom Karlskrona Porslinsfabrik AB är Sjöberg, Stig Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjöberg, Evy Margareta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Hans-Bertil Lennart som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederblad, Christer Folke Bertil som är född 1944 och har titeln Revisor, Petersson, Ingrid Marie som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.