GlobalFun AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Karlskrona och GlobalFun AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och GlobalFun AB är ett av dem. Statusen för GlobalFun AB är att Bolaget är aktivt.

GlobalFun AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-01-14. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Karlskrona där bolaget finns i jobbar för att bolag som GlobalFun AB ska trivas.

GlobalFun AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-09. I Karlskrona så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillhandahålla interaktiv underhållning via Internet, mobiltelefoni och digital media, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GlobalFun AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-09.

Idag är GlobalFun AB Publikt bolag och det finns flera bolag som är det idag i Karlskrona.

Vill man komma i kontakt med GlobalFun AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0455-17035.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med GlobalFun AB är Johansson, Tom Erik Marcus som är född 1972 och har titeln VD, Johansson, Tom Erik Marcus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensson, Johan Ola Mikael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Christenson, Kjell Göran Åke som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Nerde, Sven Eric Mikael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sven Mårten som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamotBremström, Lars Niclas som är född 1964 och har titeln Revisor, Mattsson, Lars Johan som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

GlobalFun AB har 556583-7431 som sitt organisationsnummer.