Olsängs Åkeri AB

Blekinge län

Information

556587-2321 är organisationsnummer för verksamheten Olsängs Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Olsängs Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Karlskrona som är den kommunen som Olsängs Åkeri AB finns i.

Olsängs Åkeri AB har varit registrerat sedan 2000-03-07 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Olsängs Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

Olsängs Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Karlskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Olsängs Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Olsängs Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom 0455-368051 eller genom brev på följande adress:
Kvarnslätten 1, 370 45, Fågelmara

Bolaget skall bedriva vägtransport med gods ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Olsängs Åkeri AB och det är Hjelmberg, Kenneth Sigfrid som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Einar Sigfrid som är född 1940 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Eva Maria Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisor, Företagsrevision Syd AB som är född och har titeln Revisor,