Lindparken Holding AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Karlskrona och Lindparken Holding AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lindparken Holding AB är ett av dem. Statusen för Lindparken Holding AB är att Bolaget är aktivt.

Lindparken Holding AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-03-10. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Karlskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lindparken Holding AB ska trivas.

I Karlskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lindparken Holding AB inte är momsregistrerat.

Idag är Lindparken Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Karlskrona.

Vill man komma i kontakt med Lindparken Holding AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Lindparken Holding AB är Berntsson, Arne Thomas som är född 1947 och har titeln VD, Berntsson, Arne Thomas som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bo Stellan som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Benninge, Bo Vilhelm som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bernt Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Almqvist, Thomas som är född 1954 och har titeln RevisorBondesson, Björn som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Lindparken Holding AB har 556587-6025 som sitt organisationsnummer.