Lennartsson & Andersson Innovation AB

Blekinge län

Information

Lennartsson & Andersson Innovation AB är ett bolag som finns i Karlskrona. I Lennartsson & Andersson Innovation AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Kent Herbert Ingemar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lennartsson, Jan Lennart Sverker som är född 1964 och har titeln Suppleant, Carlström, Mats Lennart som är född 1957 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lennartsson & Andersson Innovation AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lennartsson & Andersson Innovation AB på telefon .

Bolaget skall bedriva förvaltning av värdepapper, förvaltning av fast egendom samt handel och produktion inom media och kommunikation, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lennartsson & Andersson Innovation AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lennartsson & Andersson Innovation AB är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Karlskrona arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lennartsson & Andersson Innovation AB innehar ej F-skattsedel och Lennartsson & Andersson Innovation AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lennartsson & Andersson Innovation AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Lennartsson & Andersson Innovation AB har 556592-5103 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.