Blueguards AB

Blekinge län

Information

Blueguards AB är ett företag som finns i Karlskrona. I Blueguards AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Delalat, Hamid Reza som är född 1968 och har titeln VD, Delalat, Hamid Reza som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Bremström, Lars Niclas som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Blueguards AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Blueguards AB på telefon 0455-82490.

Bolaget skall bedriva utveckling av produkter inom mobiltelefoni och dataelektronik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Blueguards AB av bolagstypen Aktiebolag.

Blueguards AB är ett av många företag som finns i Blekinge län och Karlskrona arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Blueguards AB innehar ej F-skattsedel och Blueguards AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Blueguards AB så är det följande:
Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas.

Blueguards AB har 556604-7428 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Blekinge län.