Addendi AB

Blekinge län

Information

Addendi AB är en verksamhet som finns i Karlskrona. I Addendi AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dolk, Tage Oskar Roland som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Dolk, Roland Benny som är född 1973 och har titeln Suppleant, Johansson Gren, Lars Göran Axel som är född 1960 och har titeln Revisor, Persson, Katarina Maria som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Addendi AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Addendi AB på telefon 0455-21049.

Bolaget skall bedriva förmedling av konsultverksamhet inom informationsteknologi och management, äga och förvalta värde- papper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Addendi AB av bolagstypen Aktiebolag.

Addendi AB är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Karlskrona arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Addendi AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-12-03 och Addendi AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-12-03.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Addendi AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Addendi AB har 556616-3779 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.