City Network Hosting AB

Blekinge län

Information

City Network Hosting AB är ett av många bolag som finns i Karlskrona. Det är nämligen den kommunen som City Network Hosting AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

City Network Hosting AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-08-29.

City Network Hosting AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2002-08-09. Men sedan 2002-08-29 så har City Network Hosting AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Borgmästareg. 18, 371 34, Karlskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på City Network Hosting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0455-12900.

Karlskrona arbetar för att bolag som City Network Hosting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för City Network Hosting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Blekinge län.

Bolaget skall internationell webb-hotellsverksamhet i olika former, att erbjuda webbservice-tjänster och utveckla webbtjänster, vara återförsäljare av hård- och mjukvara, dessutom skall bolaget bedriva utveckling, drift, övervakning, underhåll och support av främst IT-utrustning och IT-applikationer, ävensom försäljning av SMS-kapacitet och signaleringskapacitet, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för City Network Hosting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till City Network Hosting AB och det är följande personer, Christensson, Anders Mikael som är född 1967 och har titeln VD, Christensson, Johan Ola Mikael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Christenson, Kjell Göran Åke som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensson, Anders Mikael som är född 1967 och har titeln Suppleant, Bremström, Lars Niclas som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för City Network Hosting AB är 556630-7806.