Kardiologkonsult Johan Karlsson AB

Blekinge län

Information

Kardiologkonsult Johan Karlsson AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Karlskrona som är den kommunen där Kardiologkonsult Johan Karlsson AB finns. I Karlskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kardiologkonsult Johan Karlsson AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kardiologkonsult Johan Karlsson AB har haft sedan 2003-01-23. Kardiologkonsult Johan Karlsson AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Kardiologkonsult Johan Karlsson AB så kan ni göra det genom att skicka er post till G. Riksv. 3 H, 371 60, Lyckeby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Karlskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kardiologkonsult Johan Karlsson AB Privat, ej börsnoterat.

Kardiologkonsult Johan Karlsson AB har idag 556632-5626 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kardiologkonsult Johan Karlsson AB

Bolaget skall bedriva internmedicinsk och hjärtmedicinsk konsult- och uppdragsverksamhet, logistikutveckling inom medicinsk verksamhet, förvaltning av fast och lös egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Kardiologkonsult Johan Karlsson AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Johan Wilhelm som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Frolov, Sigge Sergej Johan som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ericson, Magnus Patric Germund som är född 1968 och har titeln Revisor, Patric Ericsons Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .