Mekonomen Karlskrona Aktiebolag

Blekinge län

Information

556649-9082 är organisationsnummer för bolaget Mekonomen Karlskrona Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mekonomen Karlskrona Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Karlskrona som är den kommunen som Mekonomen Karlskrona Aktiebolag finns i.

Mekonomen Karlskrona Aktiebolag har varit registrerat sedan 2003-10-10 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-06-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mekonomen Karlskrona Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-06-24.

Mekonomen Karlskrona Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Karlskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mekonomen Karlskrona Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -suppleanterna

Vill ni komma i kontakt med Mekonomen Karlskrona Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0455-369600 eller genom brev på följande adress:
Gullbernav. 12, 371 47, Karlskrona

Bolaget skall bedriva försäljning av biltillbehör och bilreservdelar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mekonomen Karlskrona Aktiebolag och det är Rantzow, Claes Eric Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidebjer, Håkan Vilhelm som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lindroth, Carl Mathias som är född 1976 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Svantemark, Lars Krister som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor,