Vanadisgatan Holding AB

Blekinge län

Information

Vanadisgatan Holding AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Karlskrona som är den kommunen där Vanadisgatan Holding AB finns. I Karlskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vanadisgatan Holding AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Vanadisgatan Holding AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Vanadisgatan Holding AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vanadisg. 5, 371 40, Karlskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Karlskrona arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Vanadisgatan Holding AB Privat, ej börsnoterat.

Vanadisgatan Holding AB har idag 556650-2109 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Vanadisgatan Holding AB

Bolaget skall äga och förvalta aktier, bedriva utbildningsverksamhet inom skaltter och juridik samt naturvetenskap ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Vanadisgatan Holding AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Karl Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Eiman Nilsson, Karin Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Eva Maria Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisor, Företagsrevision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .