Svechri AB

Blekinge län

Information

Svechri AB är ett företag som finns i Karlskrona. I Svechri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Christer Martin som är född 1966 och har titeln VD, Svensson, Christer Martin som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Gösta Martin som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Anna Marie Helén som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lindblad, Bernt Jan-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Svechri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svechri AB på telefon .

Bolaget skall bedrivadata IT konsultationer och försäljning avseende nätverk, säkerhet, internet, programmering, tryck och design, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svechri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Svechri AB är ett av många företag som finns i Blekinge län och Karlskrona arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Svechri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-06-03 och Svechri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-06-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svechri AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Svechri AB har 556656-4224 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.