Kurdo AB

Blekinge län

Information

556672-1600 är organisationsnummer för verksamheten Kurdo AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kurdo AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Karlskrona som är den kommunen som Kurdo AB finns i.

Kurdo AB har varit registrerat sedan 2004-12-10 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kurdo AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-19.

Kurdo AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Karlskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kurdo AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kurdo AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Stortorget 4, 371 34, Karlskrona

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kurdo AB och det är Hassan, Azad Garib som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Visanji, Farhana som är född 1972 och har titeln Suppleant, Carlström, Mats Lennart som är född 1957 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,