KUV Karlskrona AB

Blekinge län

Information

556678-7692 är organisationsnummer för företaget KUV Karlskrona AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KUV Karlskrona AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Karlskrona som är den kommunen som KUV Karlskrona AB finns i.

KUV Karlskrona AB har varit registrerat sedan 2005-04-01 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för KUV Karlskrona AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

KUV Karlskrona AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Karlskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för KUV Karlskrona AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med KUV Karlskrona AB så kan ni göra det på telefon genom 0455-26000 eller genom brev på följande adress:
Ö. Köpmansg. 19, 371 32, Karlskrona

Bolaget ska bedriva trafikskola samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med KUV Karlskrona AB och det är Nilsson, Eva Inger Margareta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Lars Johan som är född 1963 och har titeln Revisor, Bremström, Lars Niclas som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,