Klimatentreprenad i Blekinge AB

Blekinge län

Information

I Karlskrona finns det ett Aktiebolag som heter Klimatentreprenad i Blekinge AB. Det finns flera bolag som liknar Klimatentreprenad i Blekinge AB i Blekinge län. Karlskrona är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Klimatentreprenad i Blekinge AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-05-12 och det finns flera bolag som är det i Blekinge län.

Sedan 2005-04-14 så har Klimatentreprenad i Blekinge AB varit registrerat och sedan 2005-05-12 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Klimatentreprenad i Blekinge AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Karlskrona.

Vill man komma i kontakt med Klimatentreprenad i Blekinge AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kaliumv. 7, 371 50, Karlskrona. Vi ni istället prata med Klimatentreprenad i Blekinge AB så kan ni göra det på 0455-368782.

Bolaget skall bedriva installationsentreprenader inom el-, VVS-, kyl- och ventilationsbranscherna, försäljning av ventilationsanläggningar och övrigt ventiltationsmaterial, plåtslageri, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lindman, Lars Thomas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Anders Håkan Ingemar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bo Tommy Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandquist, Bo Ingvar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bremström, Lars Niclas som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Lindman, Lars Thomas .

Klimatentreprenad i Blekinge AB har 556679-2395 som sitt organisationsnummer.