El, Tele & VVS Companiet i Karlskrona AB

Blekinge län

Information

El, Tele & VVS Companiet i Karlskrona AB är ett av många bolag som finns i Karlskrona. Det är nämligen den kommunen som El, Tele & VVS Companiet i Karlskrona AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

El, Tele & VVS Companiet i Karlskrona AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-01-27.

El, Tele & VVS Companiet i Karlskrona AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2006-01-02. Men sedan 2006-01-27 så har El, Tele & VVS Companiet i Karlskrona AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Titanv. 2, 371 50, Karlskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på El, Tele & VVS Companiet i Karlskrona AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0455-10202.

Karlskrona arbetar för att bolag som El, Tele & VVS Companiet i Karlskrona AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för El, Tele & VVS Companiet i Karlskrona AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Blekinge län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva el- och VVS- installationer och teknisk fastighetsservice samt handel med fast egendom och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för El, Tele & VVS Companiet i Karlskrona AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till El, Tele & VVS Companiet i Karlskrona AB och det är följande personer, Persson, Lars Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Per-Olov som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jörgen Emanuel som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarberg, Leif Arne Krister som är född 1948 och har titeln Suppleant, Bremström, Lars Niclas som är född 1964 och har titeln Revisor, Olsson, Kristian Rutger Edvin som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant.KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för El, Tele & VVS Companiet i Karlskrona AB är 556695-4797.