Louah Restaurang AB

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Louah Restaurang AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Karlskrona så är Louah Restaurang AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Karlskrona arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Karlskrona och i Blekinge län. Redan 2006-09-14 så skapades Louah Restaurang AB och bolaget är har F-skattsedel Louah Restaurang AB har haft det sedan 2006-11-23.

Louah Restaurang AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-11-23

556711-0225 är organisationsnummret för bolaget som finns i Karlskrona.

Just nu är Louah Restaurang AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Louah Restaurang AB så går det att nå dem via telefon på 0455-81144 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Louah Restaurang AB är El-Louah, Mohammed Said som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jessica Carina Therése som är född 1982 och har titeln Suppleant, Håkansson, Karl Anders som är född 1970 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .