Clima Cool Blekinge AB

Blekinge län

Information

Clima Cool Blekinge AB är ett av många företag som finns i Karlskrona. Det är nämligen den kommunen som Clima Cool Blekinge AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Clima Cool Blekinge AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-04-06.

Clima Cool Blekinge AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2007-02-12. Men sedan 2007-05-03 så har Clima Cool Blekinge AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Idrottsv. 10 A, 370 24, Nättraby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Clima Cool Blekinge AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0455-80099.

Karlskrona arbetar för att företag som Clima Cool Blekinge AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Clima Cool Blekinge AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Blekinge län.

Bolaget ska bedriva service och installation av kyl och värmepumpsanläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Clima Cool Blekinge AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Clima Cool Blekinge AB och det är följande personer, Svensson, Dan Peter Mikael som är född 1962 och har titeln VD, Svensson, Dan Peter Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjökvist, Jan Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Henriksson, Carina Britt-Marie som är född 1963 och har titeln Suppleant, Noresson, Rolf Karl Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Clima Cool Blekinge AB är 556723-4355.