Skavkulla Fastigheter AB

Blekinge län

Information

Skavkulla Fastigheter AB är ett av många företag som finns i Karlskrona. Det är nämligen den kommunen som Skavkulla Fastigheter AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skavkulla Fastigheter AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-09-20.

Skavkulla Fastigheter AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2007-07-03. Men sedan 2007-09-20 så har Skavkulla Fastigheter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skavkulla Fastigheter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 075-2463701.

Karlskrona arbetar för att företag som Skavkulla Fastigheter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skavkulla Fastigheter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Blekinge län.

Bolaget ska bedriva byggverksamhet samt utveckling och förvalt- ning av fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skavkulla Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skavkulla Fastigheter AB och det är följande personer, Sjökvist Andersson, Mats Christer som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, König, Bengt Peter Joachim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Thoresson, Thomas Christer som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Almqvist, Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skavkulla Fastigheter AB är 556733-4569.