Enholmen Byggservice AB

Blekinge län

Information

556740-4826 är organisationsnummer för företaget Enholmen Byggservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Enholmen Byggservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Karlskrona som är den kommunen som Enholmen Byggservice AB finns i.

Enholmen Byggservice AB har varit registrerat sedan 2007-10-18 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Enholmen Byggservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-25.

Enholmen Byggservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Karlskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Enholmen Byggservice AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Enholmen Byggservice AB så kan ni göra det på telefon genom 0455-324100 eller genom brev på följande adress:
Kofferdiv. 9, 371 42, Karlskrona

Bolaget ska bedriva ombyggnad, reparation av hus och andra bygg- nader. Även markarbeten schaktning, utfyllning, utplaning, sprängning, dikning o.d. aktiviteter vid byggande av hus och anlägg- ningar. Bemanning bygg och service tele- datacom, projektering, schakt, bredband byggnation, service tele, data och nätverk, larm installation, support och service, fibersvetsning, mätning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Enholmen Byggservice AB och det är Källerudd, Sven Ola Mikael som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Källerudd, Kerstin Sara Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Lundin, Yvonne Marie som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,