Jämsunda Consulting

Blekinge län

Information

571015-XXXX är organisationsnummer för företaget Jämsunda Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jämsunda Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Karlskrona som är den kommunen som Jämsunda Consulting finns i.

Jämsunda Consulting har varit registrerat sedan 2007-06-27 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jämsunda Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Jämsunda Consulting är och det finns flera bolag i Karlskrona som också är .

Firmatecknare för Jämsunda Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jämsunda Consulting så kan ni göra det på telefon genom 0455-307000 eller genom brev på följande adress:

Konsult inom företagsledning, management och teknikutveckling och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jämsunda Consulting och det är Claesson, Bo Claes Lennart som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,